Novice iz Divjine

Divje jedi

Delavnice

Predavanja

Knjige

Druga divjina

Oglasi

NOVICE IZ DIVJINE

DIVJE JEDI

DELAVNICE IN PREDAVANJA

KNJIGE

DRUGA DIVJINA

OGLASI

Novice iz divjine v knjižni izdaji

Prav tu se lahko zdaj naročite na Novice iz divjine.

Ker kdor se naroči, nič ne zamudi.

Ali se tako vsaj zdi.Ker v divjini itak česar koli zamuditi ni, ker čas po svoje brsti. A zaradi udobnega branja je že prijetno, vsaj če nas še vedno privlači knjiga, da lahko listamo, gledamo, seveda tudi beremo, odložimo pa spet odpremo in to kar brez pomoči elektrike in tega ali onega programa, sploh pa primernega ekrana. Skratka, na Novice iz divjine v knjižni izdaji se lahko naročite. V tem primeru so cenejše za 20 odstotkov kot pozneje v redni prodaji, stroške pošiljanja pa je tako ali drugače vseeno le treba plačati.

Drugi podatki pa so:
- Izhajajo dva- do trikrat (mojster za pajčevino se na osnovi izkušenj z avtorjem ne upa zapisati štirikrat) letno tam okoli poletnega sončevega obrata ali jesenskega enakonočja, če ne kar ob zimskem sončevem obratu ali pomladnem enakonočju.
- Vsaka izdaja obsega vse novice, objavljene na tej spletni strani v predhodnem sončevem obdobju oziroma dveh, s fotografijami vred.
- Za spodbudo je dodanih še nekaj novic, ki niso bile in ne bodo objavljene na tej strani niti kje drugje.
- Za dodatek k lakoti so k vsaki novici nanizani še nekateri recepti za zmešane divje jedi iz rastline, ki v novici najbolj blesti, ponavadi ne brez dodatka drugih divjink, prav tako neobjavljeni na tej strani.
- Nenazadnje je v Novicah še kakšen oglas.
- Vse drugo je pod razno.
- Okvirni obseg 160 strani, integralna (poltrda) vezava, format A5.